Tips en trics van de feestarchitect

Donderdag 29 maart om 20 uur in de bibliotheek


De Hasseltse Ine Brands, mama van twee en handelsingenieur van opleiding, heeft een zwak voor feestjes. Eén van haar motto's is dan ook: 'Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen'.

 

Als bezielster van de studio Lala webshop en blog reikt ze de juiste tools aan om elk feestje te voorzien van een stevige wow-factor. Hiervoor ontwierp ze een collectie van feestprints die gepersonaliseerd kunnen worden. En daar kan u dan vervolgens zelf mee aan de slag. Deze persoonlijke toets en creativiteit zijn volgens Ine belangrijk, want 'doe-het-zelf is het nieuwe perfect'.

 

Daarnaast geeft Ine workshops en werkt ze feestjes op maat uit. Vorig jaar verscheen 'Feest!', een boek boordevol tips en tricks.

 

Pasen en de communiefeesten staan voor de deur. Een ideaal moment om te leren hoe u zelf voor de nodige oh's en ah's zorgt aan de feesttafel. Ine komt op donderdag 29 maart om 20 uur naar de bibliotheek. De deelname is gratis. Vooraf inschrijven aan de balie van de bib of via 012 800 060.

 

Ine Brands

 

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley